Flyttefirma Odense

Velkommen til Valhalla Flyt & Montage. Vi er dit flyttefirma i Odense. Få en professionel flyttemand forbi dig nu!

Har du brug for hjælp til flyttefirma?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Professionelt flyttefirma Odense

Hvis du søger en dygtig og pålidelig flyttemand i Odense, som du tør overlade dine ejendele til, så er Valhalla Flyt og Montage det rette sted. Vi hjælper med både erhvervsflytning og privatflytning af hele bygningens inventar eller flytning af enkelte, besværlige ejendele. Som dit flyttefirma i Odense og på resten af Fyn ønsker vi at hjælpe dig godt og sikkert videre til dit nye sted, uanset om det er kontoret eller hjemmet, der skal rykkes.

En flyttemand i Odense med en pålidelig og hjælpende hånd

Vi er et uddannet flyttefirma i Odense og vi kender derfor de sikreste, hurtigste og nemmeste processer til at få rykket dine ting godt og trygt videre. Vi ved, at tiden op til en flytning er en stresset periode, og nogle gange sker det måske med kort varsel.

Derfor står vi altid klar med en professionel flyttemand i Odense, der er klar til at hjælpe dig; selv også i sidste øjeblik. Vi overholder alle former deadlines, og hjælper dig videre. Vi tilbyder hjælp til både flytning og efterfølgende montering, uanset om opgaven omhandler montering af kontor eller private møbler.

Få en af vores flyttemænd til at tage sig af de tunge genstande

Du kan også bestille os som din flyttemand i Odense, hvis du skal have flyttet tunge genstande. Vi hjælper med at flytte alt fra store maskiner til skrøbelige klaverer, og vi sørger for, at det kommer sikkert frem. Uanset størrelsen på din flytteopgave, så tilbyder vi altid en attraktiv pris og vi forlader først vores opgave, når du som kunde er tilfreds. Vi taber ikke dine ejendele på vejen, og vi efterlader eller glemmer ikke ting på den gamle lokation. Vi sørger for at du får en tilfredsstillende flytning og god oplevelse.

Bestil os som dit flyttefirma i Odense

Vi er en flytteforretning på Fyn, der er vant til opgaver for både kontorer, villaer og lejligheder, så vi bliver ikke skræmt af hverken trapper, smalle døre, kabler eller tunge møbler.

Vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din næste flytteopgave, så kontakt os på telefon eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage med en konkurrencedygtig pris.

Har du brug for hjælp?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Vi holder til på Fyn,
men hjælper med flytning i
Hele Danmark

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Ring til os nu 91 55 37 20

Valhalla Flyt og Montage er din pålidelige partner, når du godt kunne bruge et par ekstra hænder. Vi tilbyder hjælp til flytning, mandskabsudlejning og montage. Vi rykker hurtigt ud og yder effektiv hjælp - også med kort varsel.

Brug for akut hjælp?

Ring til os på 91 55 37 20