Flyttefirma Fredericia & Middelfart - lagerhotel og opbevaring

Velkommen til Valhalla Flyt & Montage - effektivitet, sikkerhed og gode flyttepriser

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Dit flyttefirma, når du skal flytte i Fredericia og omegn

Hos Valhalla Flyt har vi kunden i centrum - både ved flytning eller opbevaring i Fredericia, Middelfart eller omegn. Samtlige medarbejdere brænder for at levere den bedst tænkelige service. Og det betyder intet, om du skal have flyttet indbo fra en mindre lejlighed eller en hel kontoretage. Vi kender ikke til begrebet næstbedst eller halve løsninger. Du får en engageret og solid indsats fra os – hver gang du har brug for opbevaring og et pålideligt flyttefirma i Fredericia eller Middelfart.

Opmagasinering og lagerhotel Fredericia

Vi kan alle stå med et spontant opstået behov for opbevaring af møbler og andet indbo. Det kan være, at man skal bo lidt mindre, undervejs i en flytteproces, eller at man arver fra afdøde familiemedlemmer. Har du brug for tør og sikker opbevaring af indbo, så kan vi tilbyde lagerhotel til opmagasinering i Fredericia. Vi har lagerrum i forskellige størrelser, så du nemt kan finde den løsning, der passer bedst til dit behov. Kontakt os, hvis du ønsker info om vores opmagasinering priser.

Fornuftige priser og tårnhøj kvalitet

Som flyttefirma i Fredericia tilbyder vi en attraktiv pris. Det betyder alverden for os, at du som kunde står tilbage med en god oplevelse, når du har benyttet vores service. Vi går derfor altid den ekstra mil, når vi er ude på en opgave. Derudover har vi valgt at køre med meget konkurrencedygtige priser, så du får et produkt af højeste kaliber, uden at det koster en bondegård.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os – hvad enten du ringer på egne vegne eller for en virksomhed. Vi giver altid skræddersyede tilbud, så vi kan ramme den skarpeste pris til dig. Hvis du vil være sikker på at fange et pålideligt flyttefirma i Fredericia, så er Valhalla et sikkert valg.

Har du brug for hjælp?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Vi holder til på Fyn,
men hjælper med flytning i
Hele Danmark

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Ring til os nu 91 55 37 20

Valhalla Flyt og Montage er din pålidelige partner, når du godt kunne bruge et par ekstra hænder. Vi tilbyder hjælp til flytning, mandskabsudlejning og montage. Vi rykker hurtigt ud og yder effektiv hjælp - også med kort varsel.

Brug for akut hjælp?

Ring til os på 91 55 37 20