Flyttefirma Fredericia & Middelfart

Velkommen til Valhalla Flyt & Montage. Vi er dit lokale og professionelle flyttefirma i Fredericia, Middelfart og omegnen deraf.

Har du brug for hjælp?
Kontakt os her
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Brug os som dit flyttefirma i Fredericia & Middelfart

Valhalla Flyt og Montage er dit flyttefirma i Fredericia, Middelfart og omegn. Vi har altid kunden i centrum. Samtlige flyttemænd er dygtige og kompetente, og de brænder for at levere den bedst tænkelige service.

Det er uanset, om du skal have transporteret møbler fra en mindre lejlighed eller flyttet en hel kontoretage. Vi kender ikke til begrebet næstbedst eller halve løsninger. Du får en engageret og solid indsats fra os og fra vores pålidelige flyttemænd – Tag kontakt til os hver gang du har brug for et troværdig og tillidsvækkende flyttefirma i Fredericia, Middelfart og omegn.

Fornuftige priser og tårnhøj kvalitet

Hos Valhalla Flyt & Montage tilbyder vi en attraktiv pris på en professionel flytning. Det betyder alverden for os, at du som kunde står tilbage med en god oplevelse, når du har benyttet vores service.

Vores flyttefolk går derfor altid den ekstra mil, når vi er ude på en opgave. Derudover har vi valgt at køre med meget konkurrencedygtige priser, så du får et produkt af højeste kaliber, uden at det koster en bondegård.

Et flyttefirma der kan opbevare dine ejendele

Har du brug for tør og sikker opbevaring af dit indbo? Så kan vi som dit flyttefirma i Middelfart og Fredericia også tilbyde opmagasinering. Vi kan alle stå med et spontant opstået behov for opbevaring af møbler og andet indbo.

Det kan være, at man skal bo lidt mindre, undervejs i en flytteproces, eller at man arver fra afdøde familiemedlemmer og har brug for et depotrum. Vi har lagerrum i forskellige størrelser, så du nemt kan finde den løsning, der passer bedst til dit behov.

Få et uforpligtende tilbud fra dit pålidelige flyttefirma i Fredericia & Middelfart

Ønsker du hjælp til din flytteopgave, eller vil du høre mere om vores lagerhotel? Du er altid meget velkommen til at kontakte os – hvad enten du ringer på egne vegne eller for en virksomhed.

Vi giver altid skræddersyede tilbud, så vi kan ramme den skarpeste pris til dig, når du har brug for et professionelt og pålideligt flyttefirma i Middelfart, Fredericia og omegn. Hvis du vil være sikker på at fange en pålidelig flytteforretning, så er Valhalla Flyt et sikkert valg.

Har du brug for hjælp?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Vi holder til på Fyn,
men hjælper med flytning i
Hele Danmark

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Ring til os nu 91 55 37 20

Valhalla Flyt og Montage er din pålidelige partner, når du godt kunne bruge et par ekstra hænder. Vi tilbyder hjælp til flytning, mandskabsudlejning og montage. Vi rykker hurtigt ud og yder effektiv hjælp - også med kort varsel.

Brug for akut hjælp?

Ring til os på 91 55 37 20