Møbelmontør til kontormontering og møbelmontering

Velkommen til Valhalla Flyt & Montage - effektivitet, sikkerhed og gode flyttepriser

Har du brug for hjælp til montagearbejde?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Montagearbejde og møbelmontering

Inden for montage, møbelmontering og kontormontering har vi stor erfaring og bred kompetence som møbelmontør. Vi har gennem årene hjulpet mange erhvervskunder med montering af møbler og montage af fx nye kontorer.

Vores montagearbejde sker ofte i forbindelse med en flytning, men kan også sagtens stå alene, hvis du har brug for hjælp til kontormontering i Odense, på Fyn eller i resten af landet.

Kvalitetsarbejde af professionelt mandskab

Uanset hvad du skal have monteret og hvordan, så møder vores kompetente medarbejdere op og går til opgaven med stor seriøsitet. Det sikrer dig et veludført stykke arbejde, hvad enten der skal ryddes op på arbejdspladsen, opkables eller samles møbler.

Vi er fleksible og kan tilbyde vores hjælp til kontormontering og montageopgaver af næsten enhver art.

Bestil i dag - få en møbelmontering i morgen

Er behovet for hjælp til montering af møbler og andre opgaver akut? Det behøver ikke at være et problem, for vi rykker hurtigt ud i hele landet. Hvad enten du har brug for en enkelt mand eller et større team, er vi altid klar - også med kort varsel. Du kan derfor bestille vores hjælp fra dag til dag, og vi kommer også gerne med biler, hvis der er behov for det.

Vi hjælper dig med montering af møbler m.v.

Uanset om der skal samles nye kontorer, fjernes kabler eller noget helt tredje, står vi klar med et godt tilbud på fleksibel assistance. Med andre ord tilbyder vi en effektiv og fleksibel allround service til virksomheder, der har brug for montage eller anden hjælp fra et seriøst mandskab

Kontakt os og få et tilbud på montagearbejde

Vil du gerne have et godt tilbud på montage? Eller har du bare brug for hjælp her og nu? Vi hører altid gerne fra dig. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os direkte og få et godt tilbud på, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os på 91 55 37 20 eller valhalla@valhallaflyt.dk, eller udfyld kontaktformularen.

Har du brug for hjælp?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Vi holder til på Fyn,
men hjælper med flytning i
Hele Danmark

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Ring til os nu 91 55 37 20

Valhalla Flyt og Montage er din pålidelige partner, når du godt kunne bruge et par ekstra hænder. Vi tilbyder hjælp til flytning, mandskabsudlejning og montage. Vi rykker hurtigt ud og yder effektiv hjælp - også med kort varsel.

Brug for akut hjælp?

Ring til os på 91 55 37 20