Opmagasinering

Velkommen til Valhalla Flyt & Montage - effektivitet, sikkerhed og gode flyttepriser

Har du brug for hjælp til opmagasinering?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Attraktive opmagasinering priser

Vi tilbyder gode opmagasinering priser, eventuelt som supplement til din flytning. Skal du flytte udenlands, i mindre bolig eller af anden grund have opbevaret dine møbler og inventar? Så kan Valhalla Flyt & Montage hjælpe. Vi tilbyder at hente alle de ønskede ejendele og transportere dem til et af vores opmagasineringslokationer i Middelfart og Fredericia. Valhalla tilbyder altså mere end blot hjælp til flytning. Med vores flyttetilbud, opmagasinering og mulighed for senere hjælp til montering, så er du godt dækket ind.

Ren og sikker opmagasinering

Foruden gode priser, så tilbyder vi også ren og sikker opmagasinering. Når du vil opbevare dine ejendele i længere tid, så er det vigtigt, at det er under de rette forhold. Det gælder uanset om det er personlige ejendele eller virksomhedens, der skal opmagasineres. Med den korrekte sikkerhed kan du afholde ubudne gæster fra dine ejendele, og med de rette omstændigheder kan dine ejendele opbevares i lange perioder uden skader.

De bedste lokation

Vi har en unik placering af vores opmagasinering i både Middelfart og Fredericia. Derved er du altid tæt på broen og forbindelserne mellem hele Danmark. Hvis din opmagasinering skal benyttes af flere mennesker, er det altså en god placering, der er let tilgængelig på farten.

Service hele vejen

Med Valhalla Flyt & Montage kan du flytte uden stress. Vi sørger for at hjælpe dig fra start til slut, bære alle de tunge genstande og passe godt på dine ejendele, så længe du ønsker. Vores opmagasinering er en god løsning i flere tilfælde, eksempelvis hvis dine udflytnings- og indflytningsdatoer ikke passer sammen. Du kan nemt flytte din gamle bolig midlertidigt med vores attraktive opmagasinerings priser, indtil den nye bolig er klar. Vi sørger for god og professionel service igennem hele forløbet, så dine ejendele er i sikre hænder.

Vi flytter i hele landet

Vores flyttemænd på Fyn er altid klar til at hjælpe eller give et tilbud, hvis og når der er brug for det!

Kontakt os på 91 55 37 20 eller valhalla@valhallaflyt.dk, eller udfyld vores kontaktformular - så kontakter vi dig.

Har du brug for hjælp?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer eller en mail

Vi holder til på Fyn,
men hjælper med flytning i
Hele Danmark

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Ring til os nu 91 55 37 20

Valhalla Flyt og Montage er din pålidelige partner, når du godt kunne bruge et par ekstra hænder. Vi tilbyder hjælp til flytning, mandskabsudlejning og montage. Vi rykker hurtigt ud og yder effektiv hjælp - også med kort varsel.

Brug for akut hjælp?

Ring til os på 91 55 37 20